Hoy es 25 de junio y se habla de MASCARILLAS AYUNTAMIENTO DE VALENCIA ORA bulevar cultural
GRUPO PLAZA

3ª EDICIÓ

Quatre autors participen en la nova edició de Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

19/11/2019 - 

VALÈNCIA. El Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, impulsat per la direcció adjunta d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, dóna a conéixer el nom de les quatre autores i autors que conformaran l’edició de 2020.

A la convocatòria s’han presentat un total de 38 propostes de les quals s’ha fet una primera selecció de tretze projectes. D’aquest primer grup seleccionat s’ha centrat l’interés, la reflexió i el debat per a la tria final en un total de set projectes presentats per Guadalupe Sáez, Lucía Sáez, Paula Llorens, Borja López Collado, Víctor Sánchez Rodríguez, Xavier Puchades i Xavo Giménez.

Finalment, els quatre projectes seleccionats per formar part del Laboratori han sigut: ‘Animal’ de Lucía Saez, ‘Yana’ de Paula Llorens‘Hasta setenta veces siete’ de Víctor Sánchez Rodríguez i ‘Com si el món estiguera mort’ de Xavier Puchades.

En el procés de valoració dels projectes han intervingut diversos factors i criteris d’equilibri, temàtics, estilístics, potència teatral de proposta, paritat de gènere, relació amb la consigna proposada ‘Clàssics moderns’, així com l’experiència professional dels aspirants.

Per a la decisió s’ha tingut en compte la valoració no vinculant de les set autores i autors de la segona edició del Laboratori, i de manera determinant la del coordinador del laboratori, Paco Zarzoso, i la de Josep Maria Miró, prestigiós dramaturg català amb una solidíssima carrera professional com a dramaturg, director escènic i pedagog a l’Estat espanyol i a l’estranger.

Comença així aquesta tercera edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera 2020 del qual eixiran quatre textos fruit de reunions conjuntes, del contacte amb altres professionals escènics i de lectures dramatitzades de les obres. Els textos seran publicats al final de 2020 per l’IVC i coincidiran amb la posada en marxa de la següent edició del Laboratori.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email