GRUPO PLAZA

2º edició

Rocafort també celebra el Dia del Llibre amb la fira Plantem Pàgines

15/04/2024 - 

VALÈNCIA. "Plantem llibres per arreplegar els seus fruits!": arriba la segona edició la Fira del Llibre de Rocafort, que té la intenció d'acostar a tots el públics una acurada selecció d'editorials i llibreries independents, llibres il.lustrats, narrativa, poemaris, fanzines, etc.

Llibres per a grans i menuts es donaran cita a la Plaça Sant Sebastià de Rocafort, el proper diumenge 21 d'abril, per tal de celebrar el Dia del Llibre. Reconegudes editorials i llibreries com Media Vaca, Litera Libros, Ediciones Menguantes, Per-r-ucho, Savanna Books, Ediciones Valientes, Eina edicions, Nuppita Pitman, Festiu, Colla paper, Bartleby, Llibreria Nöstlinger, Casa de ratones, Libros de Trapisonda, Trampolín i Milimbo, entre altres, estaran a les casetes de la fira.

Junt a la Fira i mercat d'editorials impulsada des de l'Ajuntament de Rocafort i la Regidoria de Cultura, els dies 20 i 21 d'abril també tindran lloc tallers d'il.lustració i creació de llibres tant per als menuts com també per adults, concurs de narració en veu alta, lectures dramatitzades i signatures amb presència d'autors.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas