GRUPO PLAZA

amb la cloenda de la gira de ‘L’Espill’

Rubén Aparisi desplega la “màgia d’autor” al Micalet

2/05/2022 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull la cloenda de la gira de LEspill, un espectacle compost pels números més representatius del mag i humorista Rubén Aparisi que, del 4 al 8 de maig, defensarà la professionalització de la màgia i l'enteniment d’aquesta com un “art adult”.

Aparisi, qui ha apostat els últims anys per enfocar les seues propostes al públic adult, defineix l'obra com “màgia d’autor”. El de Vinalesa exposarà els seus defectes i errors a l’escenari per a reflexionar al voltant de totes les pors que ha de superar un artista abans de mostrar-se davant el públic.

LEspill deconstrueix la imatge estereotípica de la figura del mag per a situar-ho al mateix nivell que els espectadors en un show envoltat per un humor àcid i proper perquè, com defensa Aparisi, “la comèdia és un element imprescindible per parlar del món des de la meua òptica”.

Després de passar per municipis com Xirivella, Foios, la Vall d’Albaida, Sumacàrcer, o la Pobla de Farnals, entre altres, l’espectacle torna el seu punt de partida, el Teatre Micalet, on va arrancar la gira el setembre de 2019.

LEspill ha evolucionat en aquests tres anys i ha funcionat bé, és una proposta en la qual fique el meu cor i això la gent ho nota”, reflexiona Aparisi. L’artista assegura que, després d’aquestes representacions, seguirà als escenaris en la seua faceta com a còmic, però s’acomiada de la màgia “per una bona temporada” amb l’objectiu de tornar a aquesta disciplina renovat i amb nous reptes.

Amb la cloenda d’aquest espectacle coincidirà l’inici de Nits de riures, la proposta de monòlegs que s’establiran al Teatre Micalet les nits dels dissabtes de maig i comptaran amb Maria Juan i les Germanes Pintoresque (Ferrxn i Pam Demia) en el seu arrancament, aquest dissabte 7 de maig a les 22:30 hores.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme