GRUPO PLAZA

Segon avançament del seu nou disc

Smoking Souls fa cantar a David Ruiz (La MODA) en valencià en 'La Revolta'

24/01/2022 - 

VALÈNCIA. La banda pegolina de rock Smoking Souls llança La Revolta (feat David Ruiz de LA MODA), segon single d’avançament del seu cinquè àlbum d’estudi previst pel 18 de febrer de 2022 i ja disponible en precomanda. La Revolta canta a sobreposar-se als convencionalisme a un ritme trepidant, amb la col·laboració del cantant de La MODA que canta una estrofa en valencià i sota la producció de Pablo Martínez (artífex del so de Dsakato, Acid Mess, Misiva...) a OVNI Estudio d’Astúries. El nou disc La Cura ha estat enregistrat en un tour de fins a 8 estudis durant octubre i novembre i cada cançó compta amb l’empremta de productors com Sam Ferrer, Tono Hurtado, Pablo Martínez, Santi García, Yon Mikel García, Joan Gilabert, Jaume Faraig o Juan Blas.

El segon single d’avançament del nou disc d’Smoking Souls parla d’una fugida endavant per sobreposar-se als convencionalismes i l’ordre establert, però mai a soles. Amb una lletra on les estrofes descriuen quasi de manera cinematogràfica com uns personatges fugitius és neguen a acceptar l’statu quo, La Revolta parla “de la necessitat de seure i parlar, de despullar-se amb algú proper i deixar d’aparentar ser forts per desprendre’ns de la cuirassa que portem i aprendre de la feblesa”. Guitarres esmolades i melodies èpiques altre cop són la marca de la casa dels Smoking Souls, i a La Revolta aquestes hi són ben presents amb un ritme imparable sota la producció de Pablo Martínez (artífex del so de bandes com Desakato, Misiva, Green Desert Water entre altres) als mítics OVNI Estudios d’Astúries i que ha sabut imprimir la contundència i naturalitat de les produccions dels 70s i 90s a la nova peça dels pegolins. El vocalista convidat no és altre que David Ruíz de La MODA, banda referencial pels Smoking Souls, i que a més en aquesta ocasió s’atreveix a cantar una estrofa en valencià des del seu Burgos natal.

El nou àlbum La Cura s’ha enregistrat en cinc setmanes a la tardor del 2021 visitant fins a 8 estudis de l’estat espanyol i on fins a 9 productors han deixat la seva empremta en cadascuna de les cançons. Entre ells destaquen Juan Blas (La MODA, Toundra), Jaume Faraig (La Gossa Sorda, Aspencat), Santi Garcia (Berri Txarrak, Standstill, Viva Belgrado...), Yon Mikel Garcia (ZOO), Joel Gilabert (Carles Caselles, Kiko Tur), Tono Hurtado (Tardor, MaiMai, Sierra Leona), Pablo Martínez (Desakato) o Pau Paredes (Jero Romero, Ginebras, Valira).

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email