GRUPO PLAZA

teatre escalante

Sol Picó presenta un espectacle per a tota la família en el Teatre Principal

8/05/2024 - 

VALÈNCIA. El teatre de la Diputació de València, L'Escalante, proposa un cap de setmana il·lusionant a través de ImPERFECT, de Sol Picó i la Companyia de Comediants La Baldufa, que es podrà gaudir en el Teatre Principal; i POI de D’es Tro i Guillem Vizcaíno, en Ribes Espai Cultural. Tots dos es representen l'11 de maig després de les funcions de la comunitat educativa.

“L'Escalante ha programat un mes de maig carregat de propostes i este dissabte serà per a viure'l en família amb l'espectacle de dansa ImPERFECT de Sol Picó, premi al Millor Espectacle de Gran Format de la Fira Internacional d'Arts Escèniques per a xiquets i xiquetes de Gijón (FETEN) 2023; i amb POI de Guillem Vizcaíno, premi Panorama del Festival de Circ de Sevilla Circada 2022”, explica Rocío Gil, diputada provincial de Joventut i Teatres.

“Són el preludi d'un final de temporada que serà fantàstic, on a més d'oferir espectacles emmarcats en la nostra temporada -entre ells l'estrena de la nostra quarta producció creada per Bramant, Princeses, cavallers i dracs-, estem presents en el festival 10 Sentits i ens acostem a la primera infància amb Menut Teatre”, assenyala Marylène Albentosa, directora i coordinadora artística de l’Escalante.

'POI'. Foto: MaiIbargüen

Reinventar-se i experimentar amb la dansa

El Teatre Principal dona la benvinguda a la reconeguda coreògrafa i ballarina Sol Picó, que ha guanyat més de 10 premis MAX i el Premi Nacional de Dansa de 2016 com a creadora, entre altres guardons. Arriba al costat del seu Companyia de Comediants La Baldufa per a posar en escena ImPERFECT l'11 de maig a les 18:00 hores.

Este espectacle de dansa -camí als MAX de 2024- es dirigix a públic a partir de 10 anys amb una reflexió sobre les pròpies limitacions, el descobriment de la bellesa no convencional i la búsqueda de les il·lusions. Tot això a través de tres cossos inexperts i imperfectes que decidixen reinventar-se i experimentar amb la dansa.

Una fusió del circ i el joc de la trompa

Este dissabte 11 de maig a les 17:00 hores Ribes Espai Cultural oferirà a les xiquetes i xiquets de més de sis anys un viatge a un món d'embolics i girs amb POI, un espectacle dirigit per Guillem Vizcaíno, fundador de la companyia mallorquina D’es Tro, guanyador també del Drac d’Or a Millor Espectacle de Carrer de la Fira de Titelles de Lleida 2022, entre altres.

POI és la història d'un home rural atrapat en l'efecte giroscòpic de la seua trompa que fusiona els girs hipnòtics d'este joc ancestral amb les arts circenses. Una exploració del propi Vizcaíno que li ha portat a crear trompes personals i especials, com una de 45 quilos que ell mateix llança amb una corda de més de 15 metres.

Les entrades de tots els espectacles de la Temporada 23-24 de l'Escalante poden adquirir-se en la web oficial i en taquilla abans de cada representació.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas