Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

'El Mal Pas' es presentarà el 21 de febrer en Moon

Tardor publica nou disc: un refugi anomenat 'El Mal Pas'

L’àlbum es pot comprar des de hui a la web del grup i el 15 de novembre estarà disponible en plataformes digitals 

16/10/2019 - 

VALÈNCIA. Un nou començament. Això és el que va plantejar Tardor el passat divendres al seu últim concert de la gira de Patraix, precisament en la plaça del barri que dona títol al seu tercer disc. El públic esperava una nit de comiat i es va trobar la benvinguda a un nou indret musical: El Mal Pas. El 15 de novembre l’àlbum estarà disponible en totes les plataformes digitals.

El nom d’una de les platges de Benidorm és també el del quart disc del quintet valencià, un secret que van desvelar en un final d’actuació Digne de recordar, com expressa el títol del primer senzill d’avançament del disc. A més, el grup tenia un altre as en la mànega, un regal per als assistents: la possibilitat de ser els primers en tindre el disc.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada, en la sala Moon de València, el 21 de febrer. Eixe és el dia escollit per a la primera posada en escena de l’univers sonor d’El Mal Pas. Les entrades per a esta festa d’inici de gira també es poden adquirir en la web del grup.

El Mal Pas és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l’ofici aprés en estos anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, com ja avança el primer senzill. Al final del tema, un solo de saxo deixa entreveure una obra que superarà prejudicis i ha soterrat complexos al si de la banda.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email