GRUPO PLAZA

fins al 24 de novembre

Teatre Micalet estrena 'El Moviment', una producció pròpia sobre la manipulació del poder 

'El Moviment' s'estrena el 23 d'octubre i estarà en cartell al Teatre Micalet fins al 24 de novembre

18/10/2019 - 

VALÈNCIA. A partir del 23 d’octubre arriba al Teatre Micalet El Movimentde Manuel Molins, una metàfora sobre la manipulació del poder, amb la direcció de Joan Peris. Aquesta vegada el director ha apostat per un repartiment jove, format pels intèrprets Paula Albert, Helena De Luis Sapiña, Mateo Medina, Sergio Novella, Edu Rodriguez i Cristina Sanmartín, que donen vida als alumnes d’institut, contant també amb el reconegut actor per la seua trajectòria teatral, Ximo Solano, que interpreta el personatge del professor.
 
Estem involucionant? Perquè creixen els extremismes que qüestionen la democràcia i Europa? Quina relació hi ha entre Franco i aquests líders? Els joves coneixen la nostra història recent? Sabem dialogar i arribar a pactes?
 
El Moviment és una metàfora sobre la manipulació del poder, un efecte espill sobre les conseqüències de l’autoritarisme, per preguntar-nos si realment duem un feixista al nostre interior. Al muntatge, coneixerem la història d’un professor de secundària que, a partir d’una experiència personal, posa en marxa un pla per mostrar als alumnes com és de fàcil manipular-los.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme