X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

oliver laxe o gustavo salmerón, entre els convidats

València busca la recepta per a portar els documentals a les pantalles en un fòrum

En una iniciativa conjunta del IVC, la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i la consultora 360º

29/07/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura organitza el primer Fòrum DOCU360º, un fòrum per a actualitzar els coneixements sobre la distribució i comercialització de documentals amb l’opinió d’experts i l’aprofundiment en casos d’èxit.

Organitzat conjuntament amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i la consultora 360º, el fòrum estarà dirigit pel guionista valencià Joan Álvarez, que va ser director general de l’Acadèmia del Cine d’Espanya. DOCU360º se celebrarà els dies 3, 4 i 8 d’octubre

El fòrum consistirà en una sèrie de conferències i debats sobre els aspectes més importants de les innovacions en el mercat i les audiències aplicades al recorregut complet (360º) de la vida d’un documental des de la idea inicial a la informació i reclam per a les audiències. Paral·lelament, el fòrum pararà una atenció especial a l’anàlisi de casos d’èxit recents contats pels seus protagonistes.

Oliver Laxe

El fòrum constarà d’un primer bloc amb dues sessions de treball durant el matí de dos dies successius i conclourà amb una sessió especial que consistirà en una master class del cineasta Oliver Laxe i una reunió dels exalumnes de la Fundació per a la Investigació de l’Audiovisual (FIA) en el desé aniversari del final de la seua trajectòria com a centre de formació de referència per als professionals valencians amb una forta dimensió internacional.

El fòrum és d’inscripció lliure fins a completar l’aforament, i es donarà prioritat als professionals del sector i als estudiants de disciplines relatives als oficis del sector.

Entre els professors previstos figuren el productor Antonio Saura, el cineasta cubà Rolando Díaz, la promotora audiovisual Teresa Cebrián, la directora i guionista Azucena Rodríguez, el director del Departament de Documentals de TVE, Andrés Luque, i el director de l’Oficina del Programa Mèdia a Espanya, Peter Andermatt.

Els casos d’èxit estaran a càrrec de Gustavo Salmerón, director i productor de Muchos hijos, un mono y un castillo, i d’Eva Vizcarra, productora i directora dels documentals sobre Rafael Guastavino i Josep Renau.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email