GRUPO PLAZA

del 28 d’octubre a L'1 de novembre

Xavo Giménez porta el seu humor "àcid" al Micalet amb l’estrena de ‘De fora vindrem’

Una comèdia “destarifada”, traçada a base de sketchs, que reflexiona al voltant de la marxa obligada del lloc a què es pertany

26/10/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet rebrà, des del dimecres 28 d’octubre i fins al diumenge 1 de novembre, l’estrena de De fora vindrem, la nova producció de la companyia valenciana Purna Teatre, una comèdia “destarifada”, traçada a base de sketchs, que reflexiona al voltant de la marxa obligada del lloc a què es pertany.

L’obra ens posa en la pell de Hans i Paul (Pau Blanco i Xavo Giménez), dos germans que hereten la casa familiar i que, superats per la precarietat, es veuen amb la necessitat de posar-la en venda. La subhasta d’aquest habitatge desencadenarà un “èxode bíblic” que certificarà “el fi de la nostra terra promesa i que casa nostra ja no és casa nostra” segons afirmen des de la companyia.

Després d’espectacles com Spaña o Star farts, Purna Teatre torna a fer ús d’un humor “àcid i absurd” per crear De fora vindrem, un espectacle de crítica social amb textos de Toni García i el mateix Xavo Giménez, qui també dirigeix l'obra.

La programació del mes de novembre al Teatre Micalet vindrà marcada per la visita de la companyia Crit amb la seua peça L'increïble assassinat d'Ausiàs March, del 4 al 8 de novembre, i la posterior estrena, el dia 18, de El Malfet d’Inishmaan, una comèdia negra del dramaturg angloirlandés Martin Mcdonagh, que suposarà la 34ª producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme