Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

el 29 de septembre a les 22 hores

Dómisol Sisters porta el 'swing' a la Beneficència 

28/09/2017 - 

VALÈNCIA. Dómisol Sisters, banda valenciana que recupera el swing de les dècades 30, 40 i 50, actuarà aquest 29 de setembre, al Centre Cultural La Beneficència de València a partir de les 22:00 hores. Les reserves anticipades per al concert es van exhaurir en una hora i mitja i les últimes invitacions es posaran a disposició del públic al mateix recinte abans del concert. 

El grup està format per quatre veus femenines -Elena Almendros, Mélanie Lapalus, Carla Saz i Mireia Serrano- amb l'acompanyament instrumental de set músics: Eduard Marquina (piano); Simone Zaniol(bateria); Jaume Guerra (contrabaix);Francisco Blanco “Latino” (saxo alt, baríton, soprano); Fede Crespo (trompeta); Toni Belenguer (trombó); i Ramón Cardo (saxo tenor).

Les cançons, l'ambientació i el vestuari de les cantants i els instrumentistes transportaran els espectadors al passat, a l'època de les big bands de jazz i els conjunts vocals. Així, els aficionats al lindy hop podran desfermar la seua passió pel ball tal com ho feien els seguidors de formacions com The Andrew Sisters, The Boswell Sisters i The Dinning Sisters. També ressonaran les notes de les orquestres de Glenn Miller, Benny Goodman o Duke Ellington, entre d'altres.

El concert a La Beneficència servirà perquè el grup presente el seu segon treball, Take That Swing!. Un àlbum que es va publicar el passat mes de maig després d'un reeixit projecte de micromecenatge, en el qual van participar 150 persones. El repertori del disc ofereix interpretacions de clàssics del cançoner nord-americà com A-Tisket, A-Tasket, composició que té més d'un segle d'història; St. James Infirmary; My Baby Just Cares For Me popularitzada per Nina Simone; Straighten Up and Fly Right de Nat King Cole; i una recreació del més recent Hey Pachuco de la Royal Crown Revue. Localitats com Albalat de la Ribera, Orpesa, Gandia, Dénia, Miranda de Ebro i Castelló ja han asistit al nou espectacle de la formació.

Dómisol Sisters es va formar l'any 2011. Ràpidament, la banda va començar a actuar a sales i auditoris de la Comunitat Valenciana i de tot l'Estat. El grup va decidir plasmar els directes en el seu primer disc, Get on Board! enregistrat amb tots els músics tocant a la vegada. Temes com Chattanooga Choo Choo, Take the A-Train o Sing, Sing, Sing formaven part de la gira que va acompanyar la presentació de l'àlbum per tot el país.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email