GRUPO PLAZA

CICLE MÚSICA A L’ESCENARI AL PALAU ALTEA 

Si tens entre 16 i 99 anys, és el teu moment per emular els Rolling

1/02/2017 - 

ALTEA. Al pas que van, és possible que Jagger, Richards, Wood i Watts trenquen el sostre de vidre que posa en el simbòlic doble 9 el límit del rocanrol. També és veritat que al ritme que portem el darrer any i mig, millor serà creuar tots els dits del cos, no siga que… en fi.

A Altea han decidit no esperar tant i anar buscant ja noves promeses del pop i el rock, tot i que no necesàriament han de ser bandes de jovenets imberbes, donat el quasi sorprenent paràgraf de les bases “Per optar a la participació en el concurs, cal que tots els integrants de la proposta tinguin entre 16 i 99 anys”. El talent no coneix edat i veure competir els propis Stones amb els Last Shadow Puppets, en igualtat de condicions, no seria de mal trobar damunt d’un escenari, per acabar amb tots els reality shows musicals de totes les televisions del món.

“La segona edició del cicle de música L’ESCENARI de Palau Altea vol donar l’oportunitat a joves formacions de donar-se a conèixer i participar en el cicle de 2017. Aquest concurs vol ser una oportunitat per a joves artistes i creadors en l'àmbit musical, tant a títol individual com col·lectiu (formacions musicals) per tal de dotar-los d’un espai on actuar”.

Música i noves tecnologies, ja que el sistema triat per a rebre i seleccionar els participants serà molt semblant al què ja fan servir la majoria de les noves bandes en la seua vida comercial, amb plataformes com Bandcamp. Per al concurs s’ha triat el model d’streaming o reproducció online i descàrrega en el núvol (Spotify, Grooveshark, Myspace , Youtube, Dropbox, etc), havent de posar a disposició els grups un mínim de cinc temes propis.

Fins el proper dilluns 13 de març a les 00:00 hores tenen temps per fer-ho. De moment ja ho han fet bandes d’Alacant i de València, en qualsevol llengua, en qualsevol estil.

El jurat, integrat pels Regidors de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Altea, un representant de l’empresa Olympia Metropolitana (gestora de Palau Altea) i dos músics professionals, es reunirà en acabar el termini de presentació de propostes i n'escollirà 4 grups, entre els quals es farà un sorteig per tal de decidir el dia de l’actuació:  2 grups el dissabte 13 de maig de 2017 i 2 grups el divendres 26 de maig de 2017.

Dos premis, un primer premi de 700€ que atorgarà el Jurat del cicle l’ESCENARI i un segon premi de 500€ que atorgarà el públic assistent a través de votacions de les actuacions, que es faran públics el divendres 9 de juny de 2017 després de l’actuació de dos grups convidats per l’organització. La sorpresa dels seus noms, en propers lliuraments.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme