Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 4 de marzo y se habla de Síndic de GreugeS Botànic II arte vacuna covid-19
GRUPO PLAZA

ritmes més senzills i lents

Borx estrena la balada urbana 'Ja fa temps'

L’artista s’ha decantat per ritmes més senzills i lents, donant-li major importància a la melodia i el cant

18/01/2021 - 

VALÈNCIA. El cantant valencià Borx ha publicat el seu segon treball anomenat Ja fa temps. Després del seu primer senzill Dona’m, l’artista torna per oferir una nova cançó, aquesta vegada amb un caràcter més pausat i curós

Ja fa temps, segons comunicat, "trenca amb els esquemes musicals que ens vam poder fer amb Dona’m. La nova versió està fora de les línies comercials i ballables que ens va sorprendre Borx en el seu descobriment. Aquesta vegada, l’artista s’ha decantat per ritmes més senzills i lents, donant-li major importància a la melodiai el cant. Ja fa temps és una balada pop amorosa, però instaurada dins de la música urbana i els sons electrònics. Una lletra que impregna de sentiment i enyorança d’aquells moments que sempre es recorden en positiu". 

Ja fa temps ha estat dissenyant-se des de finals d'estiu, però la pandèmia i els confinaments perimetrals han allargat el seu llançament. Ha estat produït amb el productor Pau López Ferrer i el mateix Borx, i ha estat gravat, tant veus i visuals, per TAIFA.

El nou treball ve acompanyat d'un videoclip filmat a València, concretament al barri de Russafa. Un visual fresc, senzill i modest, gravat improvisadament en quant es van gravar les veus definitives.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email