Hoy es 20 de julio
GRUPO PLAZA

SEGON SENZILL

Cabrafotuda presenta 'Adragó’n’tacons', un himne d'empoderament i diversitat

26/06/2024 - 

VALÈNCIA. Cabrafotuda, el conegut creador de contingut valencià, torna a la càrrega amb la seua nova i provocadora cançó Adragó’n’tacons. Amb més de 300k seguidors a les xarxes socials, Cabrafotuda no deixa d'innovar i sorprendre amb el seu estil personal únic i autèntic. Aquesta nova proposta és una vibrant celebració de la identitat i la diversitat, un himne LGTBIQ+ d'empoderament que desafia les normes i estàndards, celebrant la diferència. 

Una explosió d’Hyperpop actual, una base rítmica trepidant i una lletra directa, evoquen un viatge a través de les seves experiències personals i la percepció del món de Cabrafotuda.  'Adragó’n’tacons' és una colorida exploració musical amb un enfocament provocador, irònic i desafiant composta per Àlex Martínez Orts i produïda per Dani Bearoid juntament amb Cabrafotuda. La cançó ve acompanyada d’una peça audiovisual protagonitzada per persones amigues del col·lectiu. 


Vinculant la metàfora del dragó amb tacons a les referències, figures i símbols de la comunitat LGBTQ+, la cançó és un himne d’empoderament i resistència. Cabrafotuda reflecteix la seva lluita i el seu triomf personal en cada vers, des d'una infància marcada per la discriminació fins a la reivindicació de la seva identitat en l'etapa adulta. La cançó es converteix en un cant de llibertat i una crida a l'acceptació i el respecte, utilitzant un llenguatge inclusiu i directe que no deixa indiferent a ningú.

Amb 'Adragó’n’tacons', Cabrafotuda segueix demostrant que la seva creativitat, talent i impacte en el seu públic no tenen límits. La lletra, carregada de poderoses metàfores i referències directes a la comunitat LGBTQ+, és una crida a la llibertat i al respecte, amb un estil provocador i suggerent que només Cabrafotuda és capaç d’oferir. La cançó, amb una producció actual i melodies altament contagioses, promet convertir-se en un dels èxits de l'orgull.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas