GRUPO PLAZA

A SAGUNT I BOCAIRENT

Cap de setmana musical amb Tardor i Neus Ferri

6/04/2021 - 

VALÈNCIA. El circuit Sonora arriba el cap de setmana a Bocairent (la Vall d’Albaida) i Sagunt (el Camp de Morvedre). Tots els concerts del circuit que s’havien ajornat per la situació sanitària s’han reprogramat en noves dates als mesos de març, abril i maig.

El dissabte 10 d’abril a les 19.00 hores a l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt tindrà lloc el concert de Tardor, que continuaran la gira del seu darrer treball, ‘El Mal Pas’, un gran viatge per l’univers pop de la banda, amb melodies captivadores i lletres que parlen dels misteris de l’amor i la maduresa. ‘El Mal Pas’ és el quart disc de Tardor, quatre treballs que contenen totes les estacions de la banda, una de les carreres més sòlides del nostre territori en l’última dècada.

També dissabte a les 19.00 hores al Teatre Avenida de Bocairent serà el torn del concert de Neus Ferri, cantautora d’Alcoi amb una trajectòria apassionant: més d’una dècada sobre els escenaris, va participar en un concurs de talents televisiu, va alliberar les seues composicions i, en el seu últim treball, ‘Canciones de amor al odio’, va esculpir la seua identitat de cantautora ‘rock’.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email