GRUPO PLAZA

9 de juny

Concerts, màgia i contacontes per a posar fi a la segona edició de 'Cultura als pobles'

8/06/2018 - 

VALÈNCIA. Aquest dissabte, a les 18:00 hores, serà l’última jornada d’arts vives del projecte Pobles en Peu d’Art a La Torre, amb eixida des de la biblioteca pública, ubicada al carrer de Castell de Cullera, número 16. A continuació, a les 19:00 hores, també al mateix Poble, però al parc del carrer d’Ismael Blat tindrà lloc el teatre infantil La princesa Cacauet de la companyia Amimic Teatre.

Paral·lelament, a Benimàmet, la Banda de Música Sociedad Musical de Pignatelli farà un concert, a les 19:00 hores, a l’amfiteatre junt amb l’estació de Carolines (avinguda de l’Estació). A les 19:30 hores, l’humorista Álex Martínez farà un monòleg dirigit a públic jove i adult a la plaça de la Patrona de Borbotó; mentre que a les 20:00h tindrà lloc l’espectacle de màgia i humor Hago chas y Aparisi a tu lado de Rubén Aparisi a Massarrojos, concretament al carrer de Cura Bau, 10. També a les 20:00h, però a Cases de Bàrcena, s’efectuarà el concert de música clàssica del Quartet Morvedre a la placeta del Poble. A la nit, a les 22:00h, el cinema a la fresca arriba al Saler amb la pel·lícula 14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren les pedres, que es projectarà als jardins de l’Alcaldia, a l’avinguda de Los Pinares.

Dissabte continua la programació ‘Cultura als Pobles’. Al matí, a les 12:00 hores, Poble Nou acull el contacontes Contes a dins d’una caixa a càrrec de Núria Urioz i, a la mateixa hora, Borbotó acull un concert de música clàssica de la mà de Toni Cotolí i Gloria Aleza al jardí ubicat entre el carrer de Juan Bautista Pastor i Compositor Wert. A la vesprada, a les 19:00 hores, l’espectacle Hago chas y Aparisi a tu lado de Rubén Aparisi arriba a la plaça Major de Pinedo i, a eixa hora, també es realitzaran els tallers participatius de terrisseria i paper reciclat a Benimàmet, concretament a l’amfiteatre junt amb l’estació de Carolines (avinguda de l’Estació).


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas