GRUPO PLAZA

del 1 al 3 de juny

'Cultura als pobles' acull once propostes de concerts, monòlegs, circ o cinema a la fresca

1/06/2018 - 

VALÈNCIA. Cinema a la fresca, tallers participatius, música clàssica i titelles, entre altres propostes arriben este cap de setmana als pobles de València, en el marc del programa Cultura als Pobles, que va posar en marxa començar el passat 4 de maig de la mà de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, com ara una aposta per la descentralització de la cultura i l'accés igualitari de la ciutadania a l'oferta cultural de la ciutat.

En esta ocasió, els pobles que acolliran les diferents propostes són Carpesa, Poble Nou, Cases de Bàrcena, Beniferri, Forn d’Alcedo, Faitanar, La Torre, Pinedo i El Saler. Les activitats han escomençat aquest divendres en La Torre, amb la segona sessió del taller Cos i testimon, del projecte Pobles en Peu d’Art; i en Beniferri, amb la projecció de la pel·lícula 14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren els pedres (22:00 hores), en el cicle Cinema a la fresca.

Per aquest dissabte s'ha convocat una Jornada d'arts vives, també del projecte Pobles en Peu d’Art, al parc de l'Ermita de Carpesa. De matí, El Saler acull el concert 'Música de cinema', de repertori clàssic, a càrrec del Quartet Morvedre, a les 12:00 hores. I la música donarà continuïtat a la jornada a les 19:00 hores a Castellar-Oliveral, amb el concert de la Banda de Música CIM Castellar-Oliveral. A la nit, el monologuista Piter Pardo oferirà una actuació en Cases de Bàrcena, a partir de les 22:00 hores; i a eixa mateixa hora, en Pinedo es projectarà també 14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren els pedres, en el cicle Cinema a la fresca.

Finalment, diumenge serà un dia dedicat a propostes tradicionalment dirigides al públic de menor edat. La primera d'elles, a les 12:00 hores en Forn d’Alcedo: la companyia La Estrella oferirà el seu espectacle de titelles Caputxeta i altres llops. De vesprada, a partir de les 18:00 hores, Pinedo acollirà un taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d'APEC-Món Baraka Nou Circ. I a la mateixa hora, en Faitanar s'organitzarà el taller de jocs populars valencians Tot Animació.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme