Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

atmósfera mística

Da Souza i Le Parody es fan càrrec de l'escenari del Ressona aquest divendres

19/08/2020 - 

VALÈNCIA. Les bandes Da Souza i Le Parody apleguen el divendres 21 d’agost al Ressona, que oferirà el segon doble concert de la quarta edició. A partir de les 22.30 hores, el públic podrà endinsar-se en l’atmosfera mística d’aquests dos grups, procedents de les Illes Balears i Andalusia, i que presentaran els seus recents treballs discogràfics.

Els primers en pujar a l’escenari del Ressona serà el quintet mallorquí. Da Souza presentarà a Sagunt Salsa agredolça, un àlbum amb temes que pertanyen a un realisme màgic molt característic amb tocs mediterranis i futuristes. Metres per segon, Pedres i pals o Un punt blau son les cançons que els han identificat com un dels grups emergents en llengua catalana.

Optimista, ingenu i nostàlgic, Da souza ha aconseguit reivindicar-se com un grup d’avantguarda dins del circuit musical amb l’ajuda de Pau Riutort i Jordi Matas, productor dels treballs d’El Petit de Cal Eril o Ferran Palau. La banda acaba de ser nominada als Premis Cerverí de Girona.

Després, pujarà a l’escenari Sole Parody, és a dir, Le Parody, tota una oda al melodrama electrònic. La poderosa veu de Sole i els ritmes reverencials de la seua música fan que els directes de Le Parody siguen una vigília catàrtica on l’única opció és escoltar bocabadat. La cantant andalusa va començar la seua carrera musical a Los Angeles. Més tard es va traslladar a Madrid, on va incorporar sons procedents del folk ibèric. El porvenir és el seu tercer treball en solitari i una exploració cap als límits del pop. Le Parody fa anys que va fer un salt internacional amb concerts a Miami, Nova York, Boston, Washington DC o Buenos Aires. Ara arriba a Sagunt per a deixar la seua petjada als peus del Teatre Romà. 

L’accés als concerts del Ressona es farà de manera escalonada, per això l’organització recomana que el públic arribe al recinte amb el màxim d’antelació possible. A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. En tots els espais on siga necessari s’habilitaran diferents accessos i eixides per no produir aglomeracions de persones.

Totes les actuacions del Ressona seran gratuïtes i es realitzaran als peus del Teatre Romà de Sagunt. Els horaris i els detalls de cada concert es poden consultar al web del festival.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email