Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

segona edició de la nobel de literatura

Edicions del Buc i el Magnànim reediten 'Nit fidel i virtuosa' de Louise Glück

4/12/2020 - 

VALÈNCIA. Edicions del Buc i el Magnànim coediten la segona edició de Nit fidel i virtuosa de la Nobel de Literatura Louise Glück. El llibre de la prestigiosa poeta novaiorquesa, reconeguda amb el Premi Nobel de Literatura del 2020, és l’únic traduït en la nostra llengua i la primera edició s’havia esgotat.  

Pau Sanchis, d’Edicions del Buc: "Estem molt contents d'anunciar l'arribada de la segona edició de Nit fidel i virtuosa a les llibreries. Després d'haver exhaurit la primera edició en pocs dies, arran de la concessió del Nobel, hem treballat de valent per tindre-la tan prompte com ha sigut possible. El suport d'una institució pública com el Magnànim ens ha permés afrontar-la amb garanties i amb entusiasme."

Davant la proposta de coeditar el poemari Nit fidel i virtuosa, de Louise Glück, el Magnànim hi acceptà perquè  això permetia garantir a les lectores i lectors l’accés a una proposta literària brillant. La coparticipació del Magnànim feia possible que una editorial valenciana poguera continuar promovent i divulgant, en la nostra llengua, l’obra d’una autora amb una trajectòria literària brillant i recentment reconeguda amb un guardó de prestigi internacional com el Premi Nobel. 

Louise Glück (Nova York, 1946) es va llicenciar en 1961 per la George W. Hewlett High School a la ciutat de Hewlett, Nova York. Posteriorment va assistir al Sarah Lawrence College en Yonkers (Estat de Nova York), i a la Universitat de Columbia. Actualment és professora a la Universitat de Yale i viu a Cambridge, Massachusetts.

És l’autora de dotze poemaris i una col·lecció d’assajos. Ha guanyat entre altres el Premi Pulitzer, el Premi del National Book Critics Circle, el Premi Bollingen de poesia, i el Premi Wallace Stevens de l’Academy of American Poets. 

Recentment, el Premi Nobel de literatura 2020 ha reconegut l’escriptora. L’Acadèmia ha guardonat la seua "inconfusible veu poètica, que, amb una bellesa austera, converteix l’existència individual en universal".

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email