GRUPO PLAZA

al cicle 'literatura al magnànim' 

El com i el perquè de l'escriptura des del punt de vista de la novel·lista Care Santos

30/05/2017 - 

VALÈNCIA. El cicle 'Literatura al Magnànim' tindrà com a protagonista el proper dijous 1 de juny, a les 19:00 hores, a novel·lista Care Santos. Aquest acte serà a la Sala del Fons Local de la Biblioteca Pública de València. 

Care Santos parlarà sobre el tema 'Vivir en las palabras, los porqués y cómos de la escritura' i, en acabar, obrirà un torn de preguntes per tal de conversar, debatre i resoldre els dubtes i les qüestions del públic assistent. Aquest cicle de xarrades és una bona oportunitat per conèixer de prop a alguns dels escriptors de narrativa en castellà més prestigiosos del panorama literari estatal. 

Properament serà el torn de Santiago Posteguillo (8 de juny) i Alicia Giménez Bartlett (15 de juny), els quals, junt a la mateixa Santos, Víctor del Árbol i Rosa Ribas, que ja van realitzar les seues ponències, completen aquest cicle organitzat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, a través de la Biblioteca Pública de València.

Premi Nadal de 2017 amb la novel·la 'Media vida' 

Care Santos (Mataró, 1970) és una autora que ha escrit i publicat la seua obra tant en castellà com en català. Començà a escriure de manera primerenca: als catorze anys guanyà el seu primer concurs literari i als 25 ja havia publicat el seu primer llibre, una col·lecció de relats, 'Cuentos cítricos'. D’entre la seua prolífica obra, traduïda a més d’una vintena d’idiomes, destaquen títols com 'La muerte de Venus' (2007), 'Habitaciones cerradas' (2011), 'Deseo de chocolate' (2014) o 'Diamante azul'(2015). Ha sigut guardonada amb el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil (2013), el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull (2014) o, el més recent, el Premi Nadal, aconseguit aquest 2017 per la seu novel·la 'Media vida' (2017).


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas