GRUPO PLAZA

inscripció gratuïta

¿El còmic com a eina pedagògica? ComicTools, el cicle de conferències per a docents a Las Naves

14/06/2017 - 

VALÈNCIA. El centre d’Innovació Las Naves acull el 27 de juny el cicle de conferències ComicTools. El seu objectiu és analitzar el potencial del còmic com a eina educativa i per a açó comptarà també amb la participació de Paco Roca i Antonio Altarriba. Els dos premis nacionals del còmic presentaran experiències educatives que s’han engegat entorn d’obres seues.

Tots dos autors han treballat des del còmic el tema de la memòria històrica i tenen una àmplia experiència en la seua adaptació pedagògica en entorns educatius. Paco Roca és un dels autors contemporanis més importants i reconeguts per obres com a 'Arrugas' i 'Los surcos del azar'. Per la seua banda, Antonio Altarriba ('El ala rota' i 'El arte de volar' entre altres) és, a més de historietista, professor universitari i teòric del còmic.

Esta jornada reunirà a docents de Primària, Secundària i Batxillerat amb professionals del còmic. Junts analitzaran les diferents experiències i programes educatius entorn del còmic que molts d’ells ja estan engegant, així com les possibilitats que queden per explorar.

ComicTools és una jornada d’inscripció gratuïta (a través de la pàgina de Las Naves) i està dirigida especialment a personal docent interessat en les possibilitats d’utilitzar el còmic com a eina pedagògica. La programació inclou xarrades, trobades i tallers pràctics. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme