Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

' En síntesis'

El festival Polisònic de Gandia enceta la seua recta final amb l'actuació de Carmen París

13/08/2020 - 

VALÈNCIA. El divendres 14 d'agost, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc el penúltim concert del festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb l’actuació de la cantant Carmen París.  

Carmen París és una artista compositora, pianista i lletrista que ha renovat la jota aragonesa i ha revitalitzat la música tradicional ibèrica, fusionant-la amb ritmes i melodies de la Mediterrània, d’Àfrica i d’Amèrica. Guardonada amb el Premi Nacional de les Músiques Actuals (2014), París presenta el seu espectacle titulat En síntesis, en el qual interpreta els temes més representatius de la seua llarga carrera musical.  

En aquest concert, Carmen París estarà acompanyada per dos grans músics, com són Diego Ebbeler al piano i Jorge Tejerina a les percussions. A més, la cantant ha tingut el gest de que l’actuació al Polisònic siga especial, per la qual cosa comptarà amb la col·laboració de figures de l’escena musical valenciana, el nom de les quals no ha volgut desvetllar.

L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i des de l’organització del Polisònic s’informa que ja no queden entrades a la venda.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email