GRUPO PLAZA

una coproducció de las naves i el pont flotant

'El fill que vull tindre' torna a València al Teatre Micalet

4/03/2019 - 

VALÈNCIA. La companyia El Pont Flotant estrena el pròxim 6 de març la seua obra El fill que vull tindre al Teatre Micalet.  Després del seu pas per Las Naves i dos temporades de gira nacional, el Teatre Micalet acull este muntatge en una oportunitat única amb només 4 funcions. Un treball de creació col·lectiva d’Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons, que compta amb la presència de tres generacions en escena que han participat prèviament baix les ordres dels actors en un Taller Escènic Intergeneracional per a la creació de la peça. 

Una proposta que parla sobre els lligams emocionals amb els fills i amb els pares, sobre els conflictes, les alegries i les penes. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres mancances o les nostres expectatives. De l’esforç que hem de fer per a comprendre els fills i els nous temps que corren i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.  

El Pont Flotant, teixeix una dramatúrgia amb el fil del temps, no exempta d’autocrítica, d’humor, tendresa i ironia. Present, passat i futur  es troben en escena per contar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme