GRUPO PLAZA

inclou una nova cançó

El grup valencià Deliri llança el seu nou EP en directe i amb un "so cru, sense artificis"

16/05/2017 - 

VALÈNCIA. El grup valencià Deliri ha presentat hui mitjançant Youtube i promocionat en les xarxes socials el seu nou EP 'La nit sencera'. Aquest nou treball conta amb quatre cançons, una nova i tres de l’anterior disc reinterpretades. El grup de Gandia ha confiat en Soundkeys Studio, Danae Media i La Caixa Obscura per al enregistrament i l’edició d’aquest EP en format audiovisual.
 
Deliri introdueix en el seu nou EP un so que apropa al oient als seus directes, sense artificis, mes cru i personal. Inclou reinterpretacions de 'La nit sencera', 'La ballarina' i 'Fa dos any's, temes compresos en l’anterior disc del grup 'Vius' per contar-ho (Mésdemil 2016. A més, 'La nit sencera' inclou un nou tema titulat 'Les ones'. Aquesta cançó està inspirada en la platja com un lloc on estar tranquil i gaudir de la soledat. Ja havia sigut presentada per el grup en els concerts, però encara no s’havia editat.

La nit sencera EP es llança en format audiovisual mitjançant la plataforma Youtube. Els quatre temes van acompanyat de les imatges del seu enregistrament en el Soundkeys Studio per Joel Gilabert. Tant l’instrumental com les veus han sigut enregistrades en directe per aconseguir un so més autèntic i sense filtres. El fi d’aquest EP és mostrar un Deliri tal i com sona en un concert en directe. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme