X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 28 de julio

El Lope de Vega "més divertit" amb l'espectacle 'Todo Lope (o casi)' a Sagunt a Escena 

27/07/2017 - 

VALÈNCIA. Els espectacles de carrer de l’Off Romà del festival Sagunt a Escena continuen amb la presència al Centre Cívic del Port de Sagunt de la companyia 'El perro andalook, La tribu del erizo' que porten el seu espectacle 'Todo Lope (o casi)' interpretat per Inma Mira, Julio Flores i Iván Gisbert. La representació serà el divendres 28 de juliol a les 20:30 hores al Centre Cívic del Port de Sagunt. 'Todo Lope (o casi)' és un espectacle gratuït amb una durada de 1hora i vint minut.

'Todo Lope (o casi)' és un deliciós menú teatral amb les millors receptes de Lope de Vega . Una aproximació al teatre clàssic de forma fresca, amb molt d’humor, música en directe i diversió. L’espectador riurà en una cuina en què es preparen tres plats: de primer ensalada d’amors, de segon truita de comanador i de postre escuma de llegendes. Mai abans un Lope va saber tan divertit.

L’espectacle està recomanat per a espectadors a partir dels catorze anys. El festival continua dissabte 29 de juliol al Teatre Romà amb un dels grans espectacles d’aquest any la innovadora proposta flamenca d’Israel Galván ‘La Fiesta’ que acaba de presentar al festival de Avinyó.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email