GRUPO PLAZA

el cant a la vida de Bullanga Companyia Teatral

El Micalet celebra unes núpcies amb 'Els Nuvis'

21/03/2022 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet programa a partir del 23 de març, i fins al diumenge 3 d’abril, Els Nuvis, una producció de la companyia teatral castellnovenca Bullanga que, escrita per Adrián Novella i dirigida per Vicente Genovés, convida a l’espectador a jugar, ballar i somriure en un tendre recorregut pels esdeveniments clau d’una vida.

Guanyadora en 2019 de premis com el Micalet de Teatre, o el Premio Teatro Autor Exprés de la Fundación SGAE, l’obra presenta a Maite i Manel, una xica i un xic joves, o potser no tant, que vestits de nuvis rememoraran el dia en què tot va començar i tot allò que els ha portat fins a aquest moment. Ariana Higón, i el mateix Novella, donen vida al repartiment d’aquesta història familiar que planteja un viatge pel passat recent teixit amb dinamisme i humor.

Els Nuvis situa a l’espectador en un espai en blanc puntejat per maletes, una escenografia que, assegura Novella, va tindre clara des d’un primer moment: “en aquesta proposta volia representar un ‘no espai’ en el qual només havia d’haver-hi maletes, perquè amb aquestes pots fer qualsevol cosa”.

Aquesta peça, defensa Novella, significa un canvi de paradigma cap a un estil d’escriptura teatral més narratiu i poètic, així com un “pacte de retrobament” amb la seua companya Ariana, amb la qual va iniciar la trajectòria de Bullanga Companyia Teatral fa ara 8 anys.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas