GRUPO PLAZA

del 7 al 25 de juliol

El Micalet reflexiona al voltant de la família amb 'Quan les vinyes ploren'

6/07/2021 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet tanca la seua temporada amb Quan les vinyes ploren, obra debut de la companyia Fum Teatre, escrita i dirigida per Laura Sanchis, que romandrà en cartell del 7 al 25 de juliol. Una proposta que reflexiona al voltant de la família, el fet de tornar a casa i les conseqüències que pot generar donar l’esquena als conflictes pendents de ser resolts.

Aquesta obra significa l’inici artístic de Fum Teatre, companyia dirigida per Pedro Mallol amb l’acompanyament de José Emilio Linares Maqueda. Aquest projecte, caracteritzat per la joventut dels integrants de l’equip, va néixer després que aquests treballaren junts en la producció d'El malfet d’Inishmaan, obra de la Companyia Teatre Micalet, qui ha auspiciat i recolzat aquesta iniciativa des del principi.

“Fum Teatre aposta per un procés de creació col·lectiu, que comence des de zero, des de la primera idea”, assegura Mallol, qui, conjuntament amb Pilar Almeria, Guille Zavala i Laura Sanchis, forma part del repartiment que dona vida als personatges de Quan les vinyes ploren.

La mateixa Sanchis ha sigut l’encarregada de la creació i direcció d’aquesta proposta que narra la història dels Vidal, una família plena de desavinences que es dedica a la fabricació i venda de vi des d’una casa-celler a Agres.

Amb aquestes exhibicions, el Teatre Micalet s’acomiada fins al mes de setembre per a acabar de perfilar la temporada 2021-2022, la qual arrancarà amb la companyia Atirohecho, que enguany celebra el seu desé aniversari, amb A galopar!, la seua última producció, que estarà en cartell del 8 al 26 de setembre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme