Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

amb 'Escrit en l’Aire' i 'Sumario 3/94'

El Musical aposta per "la plenitud artística" amb els nous projectes de Cesc Gelabert i Vicente Arlandis 

20/11/2017 - 

VALÈNCIA. El cap de setmana vinent El Musical acull Escrit en l’Aire l'última producció de la companyia del ballarí Cesc Gelabert i l'estrena a València de Sumario 3/94 l'últim projecte de Vicente Arlandis. El primer, premi de la crítica 2016 de Barcelona, com millor solo de dansa naix de la trobada de dos grans creadors: el mateix Gelabert, Medalla d'Or al Mèrit en les Arts Escèniques i Premi Nacional de Dansa, i l'escriptor, pintor i director d'escena Valère Novarina. El segon amb la seua nova proposta pretén exposar la seua pròpia versió del judici i processament del seu pare acusat d'homicidi.

El divendres 24 serà el torn de la dansa de Cesc Gelabert. Escrit en l’Aire és l'última producció de la companyia Gelabert i Azzopardi juntament amb el Festival Grec de Barcelona. Sorgeix de la unió de Gelabert i Novarina per a crear un espai d'acció i pensament trascendent per a una mirada que vol viure Europa a partir de "la plenitud artística". La unió del món místic de Gelabert, que dansa sempre ple de paraules vetlades que solament arriben al públic de manera abstracta mitjançant el silenci del moviment, i l'univers filosòfic de Novarina, que emana una multitud de llenguatge inèdit, permetrà al públic escoltar per primera vegada les paraules que secretament habiten en el cos del ballarí quan dansa. Escrit en l’aire proposa un ritual, el procés alquímic en el qual el ballarí dansa la paraula i l'escriptor escriu el moviment.

El dissabte 25 Vicente Arlandis estrena a València Sumario 3/94Una obra de teatre que explica la història del seu pare Vicente Arlandis Ruiz condemnat per robatori amb homicidi i empresonat més de tretze anys. El projecte pretén construir una nova història i una nova versió dels fets. "Vull posar sobre la taula i interrogar la forma i la multitud d'històries que es van succeir al voltant del succés; partir de la fredor i la suposada objectivitat del relat judicial i fer-ho esclatar en mil trossos, rescatar la nostra història a la nostra manera i construir, potser, una nova innocència que es podria materialitzar en el fet escènic. El que va passar va ser explicat per la justícia i els mitjans de comunicació, però la nostra família mai ha pogut explicar-ho, hem sigut narrats per uns altres", afirma l'artista valencià. 

Ambdues començaran a les 20.30 hores. Les entrades poden adquirir-se en les taquilles del teatre i en la web a un preu de 10 euros.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email