Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

dilluns 30 de setembre i dimarts 1 d'octubre

El Palau convoca noves proves perquè joves directors col·laboren amb l'OV

Les proves tindran lloc els pròxims dies 30 de setembre i 1 d’octubre de 2019, de 10:00 a 13:30 hores, amb la formació simfònica valenciana

18/09/2019 - 

VALÈNCIA. El Palau de la Música de València ha convocat les proves perquè joves directores i directors a nivell nacional i internacional puguen col·laborar en la temporada 2019-20 en diferents àmbits amb l’Orquestra de València i el seu titular Ramón Tebar. El termini de presentació finalitza el 23 de setembre de 2019 a les 15,00h. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha valorat esta iniciativa que l’any passat “va ser un gran èxit de convocatòria amb més de 60 aspirants de tot l’estat”. 

El propòsit d’estes proves és que joves directores o directors durant la temporada 2019-20 puguen aprendre, crear connexions, dirigir assajos complets o per seccions, dirigir bandes internes, estar al capdavant de concerts d’escolars i socials, substituir a un director, assistir al director artístic i titular i també als solistes i directors convidats, tant en concerts d’abonament com en tots els que realitze l’Orquestra durant la temporada.

Una vegada realitzada la selecció de candidates i candidats, s’especificarà el temps del qual disposarà cada aspirant en el podi per a realitzar la seua audició i els fragments específics a dirigir de cada obra. A més de dirigir, hauran també de mostrar habilitats per a explicar els programes, triar una obra d’entre les quatre abans exposades i fer una presentació de la mateixa durant 5-10 minuts. El tribunal podrà realitzar una entrevista personal a aquelles i aquells candidats que arriben a la fase final.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email