GRUPO PLAZA

exposició

El Palau de Cervelló mostra l'evolució de l'escut de la ciutat des de Jaume I

17/05/2024 - 

VALÈNCIA. El Palau de Cervelló mostra ja l’exposició L’evolució de l’escut de la ciutat de València en imatges. La mostra està coordinada per Rafaela Soriano i Alicia Martínez i comissariada per Juli Moreno i Alejandro Guardiola.

L’exposició naix d’una iniciativa de l’Arxiu Històric Municipal de València per donar a conéixer entre la població els seus fons. L’Arxiu Històric Municipal de València és un dels més antics d’Europa i custodia documents municipals des del segle XIII.

La mostra ensenya l’evolució de l’escut de la ciutat des dels temps de la conquesta de Jaume I fins a l’actualitat, un recorregut per les modificacions substancials que ha patit este símbol fins a la configuració que té hui en dia. L’exposició mostra els documents i materials que es custodien en l’arxiu en suports i materials diversos i mira d’explicar este símbol, que representa la ciutat i que ens envolta en el nostre dia a dia en el mobiliari urbà, les institucions, la documentació i en la imatge que projecta la ciutat de València.

L’evolució de l’escut de la ciutat de València en imatges es podrà visitar fins a l’1 de setembre de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores de dimarts a dissabte. Diumenges i festius la mostra estarà oberta de 10 a 14 hores. Dilluns, l’exposició romandrà tancada.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas