X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

APOSTA PER LA INCLUSIÓ CULTURAL

El programa ‘Emergents’ destina 30.000 euros a projectes d’innovació sociocultural

8/02/2019 - 

VALÈNCIA. La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport, i l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut convoquen per quart any consecutiu el programa ‘Emergents’ per a projectes de creativitat, innovació i inclusió sociocultural. Amb un valor de 30.000 euros, aquesta convocatòria d’ajudes, pretén ser un impuls per al desenvolupament de projectes destinats a promoure la inclusió social i cultural al terme municipal de València. 

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 8 de febrer i conclourà el 7 de març. D’acord amb les bases reguladores de la convocatòria, poden sol·licitar aquestes ajudes les persones físiques a títol individual de 18 a 35 anys, i entitats o col·lectius en què almenys el cinquanta per cent dels membres ha de tenir les edats esmentades.

Els projectes poden realitzar en diferents camps d’actuació: arts plàstiques, arts escèniques, arts visuals, música, fotografia, disseny, literatura i edició, audiovisuals, urbanisme, ciències socials, tecnologia, gastronomia... La informació detallada de la convocatòria i la presentació de les sol·licituds es realitza a través de la pàgina web.

Des del 2016 s’han atorgat 75.500 euros en ajudes a 26 projectes destinats a promoure la inclusió social i cultural en diversos barris de la ciutat de València a través de les arts escèniques, la pedagogia, l’urbanisme i les arts visuals entre col·lectius vulnerables i amb l’objectiu de donar consciència sobre el valor de l’educació cultural per fomentar el canvi.

‘Emergents’ forma part de Nau Social, una línia d’actuació del Vicerectorat de Cultura i Esport que inclou diferents programes per fer més accessible la cultura, disminuir les desigualtats per mitjà de la intervenció sociocultural i canalitzar l’impuls cultural espontani. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email