GRUPO PLAZA

el 16 de juny

El saxofonista cubà Paquito D'Rivera i l'Orquestra de València inauguren el Festival de Jazz al Palau

15/06/2017 - 

VALÈNCIA. La la XXI edición del Festival de Jazz del Palau de la Música de València comença el 16 de juny amb un programa de Latin Jazz simfònic protagonitzat pel saxofonista cubà Paquito D'Rivera i per l'Orquestra de València (OV). Es tracta d'un concert que comptarà amb la direcció del maestro Vicent Alberola i on participarà també el quintet de l'artista cubà. 

El concert començarà amb el poema simfònic 'The elephant and the clown', del mateix D'Rivera i que és dedicat als cèlebres pallassos televisius Gaby, Fofó i Miliki. El públic també podrà escoltar 'Latin American Chronicles' per a clarinet i orquestra del compositor americà Daniel Freiberg, així com l' "Adagi..., per a quintet de jazz i orquestra" en un arranjament de D'Rivera sobre un quintet de Mozart, 'To Bird with Strings' que és un homenatge a Charlie Parker, de diversos compositors, el 'Danzón 2 per a orquestra simfònica' d'Arturo Márquez i el 'Concert per a clarinet i orquestra' d'Artie Shaw.

S'inicia d'esta manera esta nova edició del Festival de Jazz, que tindrà com a pròxima cita el tradicional concert a l'aire lliure i gratuït, el proper dissabte 24 de juny, protagonitzat per la Gran Canaria Big Band i el seu programa "Jazzethnic". Fins al 15 de juliol es desenvoluparà este Festival amb un cartell format per altres estels internacionals com Archie Shepp, Michel Camilo i Tomatito, Bill Evans, Mark Guiliana, James Morrison, Chareneé Wade, Gunhild Carling, així com Jorge Pardo i una destacada presència del jazz valencià.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email