GRUPO PLAZA

obri amb 'El Cíclope y otras rarezas de amor' el 7 de octubre

El Teatre de Catarroja presenta la seua programació per a la tardor

29/09/2017 - 

VALÈNCIA. El Teatre Auditori de Catarroja inaugura temporada el 7 d'octubre amb El Cíclope y otras rarezas de amor, una proposta escènica interpretada per Manu Baqueiro, Eva Isanta, Daniel Freire, Sara Rivero i Celia Vioque. El Cíclope és una obra de vides creuades en la qual els personatges han de tornar a aprendre a estimar.

També la música serà protagonista en la inauguració de la temporada: Noelia Pérez i Josep Zapater ens portaran el 8 d'octubre l’èxit del teatre musical valencià Two ladies or not two ladies, un cabaret musical i tragicomèdia.

L'òpera Carmen, interpretada per l’ORA Simphony Orchestra i el Cor Regne d'Aragó, ens portarà el mite de Carmen al costat de la música de Bizet. Acomiadaran octubre amb el Curs de Tècnica Vocal i Interpretació per a Teatre Musical impartit per Mª José Peris.

Al novembre torna al TAC el Concurs Internacional Percute Cartarroja 17, i a més l'actuació en vis a vis del Qintet Casulana, un quintet valencià format per dones, acompanyades en esta ocasió pel clarinetista Alberto Ferrer.

En este últim trimestre de l'any el TAC aposta per una programació "variada, tant en gèneres com en continguts i formats", amb la qual pretén "arribar a un gran ventall de públic".

Així, en l'apartat teatral, hi haurà propostes com Atraco a las 3, versió teatral d'un clàssics de la cinematografia espanyola, la comèdia negra Si fora rica, interpretada per Victoria Salvador i Lola Moltó, o el thriller de David Mamet Muñeca de porcelana, dirigit per Juan Carlos Rubio i amb la presencia de José Sacristán.

En l'apartat de musicals destaca al novembre Chao Chochín, un homenatge a la revista i un musical "contundentment crític amb la corrupció política i la permissivitat de la societat", Iberian Gangsters. 

L'Ajuntament de Catarrojat també otorga un espai a la dansa programant el clàssic Cascanueces pel Ballet de Moscú, que a més oferirà durant eixa jornada una masterclass gratuïta als alumnes d’escoles de dansa que vullguen asistir a l'espectacle; ni del circ, amb l’estrena del Orient Express del Circ Gran Fele; ni del teatre de carrer, comptant amb el guanyador dels Premis Max al Millor Espectacle de Carrer i Millor Composició Musical Mulïer, de Maduixa Teatre, en la seua versió per a sala.

Amb la finalitat de "fomentar l'afició al teatre dels més menuts i també d'obrir la programació a les famílies", el TAC ha preparat una programació infantil: Las tres cerditas, una revisió del clàssic conte des d'un enfocament "modern i reivindicatiu", La ratita presumida, i un primer cicle de cinema familiar. Per a acomiadar la temporada Nacho Diago visitarà el teatre amb el seu Viaje a la luna.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas