GRUPO PLAZA

de La Companyia Casa Real i Tantarantana Teatre

El Teatre Micalet proposa '17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme'

2/03/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acollirà, des d’aquest dijous 5 de març, 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, un espectacle dirigit per Raquel Loscos i Rafael S. Sánchez que estarà en cartell fins al diumenge 8. La peça narra quatre actes de rebel·lió que, combinats, poden significar la caiguda de les principals multinacionals, entitats financeres i potències polítiques del món.

L'objectiu d’aquesta obra és, segons paraules de les seues autores, “explicar una faula completament passada de voltes on quatre accions individuals tinguen conseqüències tan exagerades que no puguem evitar que se’ns escape el riure i ens excite la imaginació”.

Rocío Manzano, Sara Sansuan, Anna Tamayo i Laura Vila Kremer, donen vida, en clau d’humor, a una empleada de banca, una traductora, una publicista i una professora de ioga que treballa com hostessa de congressos. Totes elles coincidiran en la cerimònia de clausura del Congrés Anual del Fons Monetari Internacional i emprendran un “diminut” i “simbòlic” acte vandàlic.

17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, de la CIA Casa Real i Tantarantana Teatre, forma part d’una sèrie d’obres de companyies externes que, fins al mes de maig, visitaran cada setmana el Teatre Micalet. Parla, cony, parla!, de la companyia Unaovarias,  Joanot, interpretada per Joan Nave, o El gat de Schorödinger, amb text de Miguel Seguí, seran alguns dels espectacles que precediran a l’estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet al mes de maig.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email