Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

teatre micalet

'Un fill del nostre temps' reflexiona sobre la manipulació del nacionalsocialisme alemany

L'obra està inspirada en les proves bèl·liques que els nazis van realitzar al País Basc durant la Guerra Civil i estarà en cartell fins a l'1 de març 

24/02/2020 - 

VALÈNCIA. Aquest divendres arriba al Teatre Micalet Un fill del nostre temps, un monòleg escrit en 1937 com a premonició de la Segona Guerra Mundial, on el dramaturg austrohongarés Ödön von Horváth va reflexionar sobre la mentida i la manipulació del nacionalsocialisme alemany.

En la peça, que estarà en cartell fins a l'1 de març, Andreu Carandell dona vida a un jove soldat de la Legió Còndor que, obligat a robar per sobreviure, troba a l’exèrcit una via de salvació a una vida sense futur. 

Inspirada en les proves bèl·liques que els nazis van realitzar al País Basc durant laGuerra Civil Espanyola, el monòleg viatja a un univers en el qual es barregen les cites bíbliques amb el llenguatge ferotge del Tercer Reich, el romanticisme i l’expressionisme, cançons populars i himnes de guerra.

Un fill del nostre temps serà la primera d’una sèrie d’obres de companyies externes que, fins al mes de maig, visitaran cada setmana el Teatre Micalet. 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, de la CIA Casa Real i Tantarantana Teatre, Parla, cony, parla!, de la companyia Unaovarias, o Joanot, interpretada per Joan Nave, seran alguns dels espectacles que precediran a l’estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet al mes de maig. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email