GRUPO PLAZA

de la mà de Raül Torrent

El Teatre Micalet “ressucita” a l’històric compositor castellonenc Francesc Tàrrega

2/03/2022 - 

VALÈNCIA. Aquest dissabte, 5 de març, el Teatre Micalet acollirà Mestre Tàrrega, un monòleg a l’estil “bubulú” en el qual Raül Torrent, des de la pell de Francesc Tàrrega, encarnarà a diferents personatges per narrar la vida d'aquest compositor que a finals del segle XIX va actuar en capitals com Londres o París.

Al llarg d’aquesta proposta envoltada per la comèdia, Torrent recorrerà els episodis més cridaners de la infantesa i joventut de Tàrrega amb un to que el mateix actor defineix com histriònic i caricaturesc perquè, assegura, “al teatre no és ve a patir i menys després de 100 anys d’haver mort”.

“En un primer moment, volíem fer un espectacle sobre artistes castellonencs de rellevància internacional, però al llegir la biografia de Tàrrega em vaig quedar tan impressionat que vam decidir centrar-nos en la seua història”, sentència Torrent, qui destaca la precocitat del compositor, el qual amb 10 anys ja es guanyava la vida, a soles, a la ciutat de Barcelona.

Després de la visita de Torrent, el Teatre Micalet acollirà, el diumenge 6 de març, l'última representació de Yonquis del dinero, de la companyia Pot de Plom. A aquest espectacle, li seguirà Fràgil, una proposta multidisciplinària de la Cia Maria Andrés que, del 10 al 13 de març, fusionarà tècniques del clown clàssic amb altres llenguatges com la poesia.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme