Hoy es 22 de abril y se habla de Playas columbus venture spb PPCV Isabel Bonig MUJERES EMPRESAS
GRUPO PLAZA

del 4 al 7 de març

El Teatre Micalet indaga en el vessant íntim de Joanot Martorell

2/03/2021 - 

VALÈNCIA (EP). La companyia il·licitana Esclafit Teatre visitarà el Micalet del 4 al 7 de març per a representar Joanot, un monòleg dirigit al públic familiar i interpretat per Joan Nave, que, des de l’humor i el rigor històric i literari, indaga en el vessant íntim d’un dels màxims exponents de la literatura cavalleresca en llengua valenciana: Joanot Martorell.

Joanmi Reig, director de la peça, obri una finestra per a introduir a l'espectador en la nit més important del cavaller valencià. L’obra presenta a un Martorell en la recta final de la seua vida que, arruïnat i famèlic, està decidit a empenyorar el manuscrit del ‘Tirant lo Blanch’ si la seua lluita interna no ho impedeix.

El filòleg i actor Joan Nave, autor de l'espectacle, destaca el treball de recerca d’aquest personatge com “una de les empreses més gratificants en què s’ha capficat”, una proposta que va estrenar-se en 2016 al Gran Teatre d’Elx i que des d’aleshores ha recorregut el territori valencià representant-se tant en sales de diferents ciutats i pobles, com en castells, cases senyorials i espais històrics.

D’altra banda, el dissabte 6 de març, el Teatre Micalet acollirà L’actualitat en tres pataes amb Xavi Castillo, una obra de la companyia Pot de Plom, de periodicitat mensual, en la qual l’actor valencià repassa, des del seu particular punt de vista, les principals novetats informatives del moment.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email