GRUPO PLAZA

'les teues ales'

Estima lenta i sincera amb el nou tema d'Esther: ‘El teu llibre preferit’

14/05/2021 - 

VALÈNCIA. Estimar de forma senzilla, amb responsabilitat, respectant els tempos de cadascú: “Que la teua vida depenga de tu només, però que ens acompanyem”, confessa l’artista valenciana Esther en el seu segon tema ‘El teu llibre preferit’. Aquesta cançó forma part del seu proper EP Les teues ales, que veurà la llum en juliol. Esther obri el seu cor en una cançó que suposa tot un exercici d’introspecció, reflexionant sobre la bona estima, eixa que s’amaga entre els plecs de la quotidianeitat: “preguntar com ha anat el dia, deixar-se mimar, que t’acaronen els cabells i ja està, no necessitar res més”. 

‘El teu llibre preferit’ representa un cant a totes eixes relacions d’amistat, laborals, familiars o de parella que fugen de la toxicitat. En aquest tema editat pel segell Primavera d’Hivern l’artista es fa una promesa: estimar sense temor, però sempre tenint clar els límits. I amb aquesta carta d’amor a la bona estima, Esther ens regala un pop íntim més ballable que s’allunya una mica dels ritmes més lents de ‘Vies paral·leles’. 

Aquest tema compta amb la producció i arranjaments d’Àlex Martínez; ha estat enregistrat i mesclat per Tono Hurtado a Malamute Studio i ha sigut masteritzat a l’estudi Ultramarinos Mastering per Víctor García. ‘El teu llibre preferit’ naix juntament amb un videolyric que s’apropa al dia a dia en les xarxes socials. Així doncs, en aquest videolyric realitzar per Carlos Part es visualitza la lletra de la cançó en format mòbil a través de la plataforma Instagram mitjançant vídeos, stories i imatges d’Esther. 

   

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email