GRUPO PLAZA

Humor

Eugeni Alemany estrena la seua primera cançó: ‘Per què no…?’

“Per què totes les cançons han de ser d’amor?”, es pregunta l’humorista en el vídeo que ha enregistrat junt a Borja Penalba i Mireia Vives

23/11/2015 - 

VALÈNCIA. L’humorista Eugeni Alemany, conegut per la seua participació en espais televisius com Caiga quien caiga de Telecinco o Trau la llengua de Canal 9, ha estrenat aquest diumenge una cançó dedicada a “eixes persones que ens foten ràbia, a eixa gent que ens dóna malíccia”. En el tema participen també els músics Borja Penalba, qui ha tocat amb artistes com Lluís Llach o Sílvia Pérez Cruz, i Mireia Vives, que va ser membre del grup pioner del hip hop en valencià Rapsodes.

En els diversos versos de la cançó, que porta per títol Per què no…?, Alemany es dirigeix “als qui aparquen en doble fila i es deixen el cotxe frenat”, “als que pugen a l’autobús i al matí no s’han dutxat”, “als que t’inclouen un grup de cent persones al WhatsApp” o “al que va inventar l’abrefàcil”, entre altres. En la tornada, l’humorista expressa la seua irritació pel que fa a aquestes actituds molestes: “Per què no aneu a fer la mà?”.

El tema compta amb un vídeo, enregistrat amb la col·laboració de Tubal Perales i Irene Chilet de la discogràfica Mésdemil, en què Alemany imagina “un món on pots enviar a la merda a algunes persones” o “on eres tu qui toca a les teleoperadores”.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email