GRUPO PLAZA

Chelo Peiró, Felip Bens i Luis Fernández.

Gastronomia, relats i toponímia de València: l'editorial Drassana presenta tres novetats nadalenques

15/12/2017 - 

VALÈNCIA. Les obres de Chelo Peiró, Felip Bens i Luis Fernández són algunes de les novetats nadalenques que l'editorial Drassana ha presentat abans de que finalitze l'any.

Després del seu best-seller sobre La cuina de la Safor, Chelo Peiró s'endinsa en la rebosteria valenciana, amb 88 receptes de Dolços valencians, de Morella a Oriola, que explica de manera senzilla. El pròleg és del reputat cuiner Ricard Camarena i compta amb col·laboracions de l'historiador Frederic Aparisi, la poetessa Àngels Gregori, els forners Vicente Martínez i Fina Gomar i la tecnòloga d'alimentsMaria Teresa Chàfer.

Felip Bens torna a la ficció amb un llibre de relats, Dones e altri, que és un recull d'aventures entre dones i hòmens, impregnades de les variades circumstàncies de l'amor, el desig i l'afecte que "inevitablement acaben conformant el calidoscopi sentimental de les nostres vides". Com apunta l'escriptor Rafa Lahuerta en el pròleg, "Bens narra l'home que porta anys intentant conéixer les giragonses de l'amor. No hi ha una teoria ferma. L'autor sap que tots som aprenents. Ferim i ens ferixen, peguem voltes, quasi mai encertem". El llibre es presenta a València este dissabte 16 de desembre a les 12:00 hores en Muez Gastrollibreria.

Finalment, l'expert en toponímia urbana valentina, Luis Fernández, porta a les pàgines de Las calles y su historia. Anécdotas y protagonistas del nomenclátor de Valencia els seus coneixements sobre l'evolució dels noms de carrer de la capital dels valencians. Un passeig pels barris de la ciutat, amb una guia excepcional que va descobrint les seues característiques, curiositats i transformacions històriques. El llibre es presentarà a València el proper dijous 21 de desembre a les 19:30 hores en la llibreria Per(r)rucho.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme