GRUPO PLAZA

En Rock City

Hora Zulu clausura l'edició del 2023 del Circuit Viu

24/11/2023 - 

VALÈNCIA. L’actual edició del Circuit Viu clourà demà dissabte 25 de novembre amb el concert del grup de rock Hora Zulu a la sala Rock City d’Almàssera (València). La formació andalusa aprofitarà la seua visita per a presentar el seu últim treball, l’EP Miraveh (Volumen 1). Es tracta del primer disc que editen després de celebrar el 20é aniversari de la publicació del seu àlbum de debut, Me duele la boca de decirlo, el qual va marcar una època al mesclar el rock, el rap i el flamenc. El concert començarà a les 22:00 hores i les entrades es poden adquirir en el web del Circuit.

El Circuit Viu va nàixer a l’estiu de l’any 2020, en plena pandèmia, quan la música en directe es trobava en un període crític per la situació sanitària. En aquell moment, l’associació En Viu va organitzar un seguit d’actuacions per tal de reivindicar la importància de les sales de concerts i, també, dels artistes, tècnics i empreses que formen part d’aquesta indústria cultural. Durant les tres edicions anteriors, el cicle ha comptat amb la participació de 22 locals amb més de 60 grups. S’ha de recordar que l’entitat aglutina les principals sales privades de la Comunitat Valenciana.

Hora Zulu: rock, rap i flamenc

Després de penjar el cartell d'entrades esgotades en pràcticament totes les dates de la gira d’aniversari del seu primer treball, la banda granadina ha començat la presentació del seu últim treball: Miraveh (Volumen 1). Es tracta d’un EP de 6 cançons en què Hora Zulu reivindica més que mai les seues arrels flamenques i la personalitat i intensitat de les composicions. Tot això, sense abandonar els sons del rock i el rap que han caracteritzat la trajectòria de la formació.

En aquest treball, la banda s'ha envoltat d’artistes com la bailaora Fuensanta ‘La Moneta’, els guitarristes Lolo de La Encarna i Álvaro Martinete i els cantaors Ana María Luque, Carmen Molina, Alicia Morales i Juan Pinilla. Aquests artistes s’han encarregat de redoblar les sonoritats flamenques d’una formació que sempre havia tingut consciència de les seues arrels.

Hora Zulu posarà el punt final al Circuit Viu, una iniciativa que durant el mes de novembre ha propiciat que el públic gaudisca de propostes tan variades com la música mestissa d’Awakate a la sala Marearock d’Alacant; la cançó d’autor de Luis Ramiro al Volander de València; i la presentació de Giròvag, el nou treball del vocalista i guitarrista Borja Penalba a La Bohèmia de Castelló de la Plana.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas