GRUPO PLAZA

7 d’abril

Joan Isaac farà parada al Teatre Micalet per a presentar 'L’estació dels somnis'

31/03/2021 - 

VALÈNCIA. El cantautor barceloní Joan Isaac visitarà el Teatre Micalet el dimecres 7 d’abril, dins del marc del Festival Barnasants, per a presentar el seu últim treball discogràfic: ‘L’estació dels somnis’ (Picap, 2020). Un disc de to intimista que s’inicia amb la imatge del maquinista d’un tren de mercaderies nocturn per a aprofundir, al llarg dels dotze talls que el componen, en “les coses petites que ens fan viure”, tal com ha explicat el seu autor en roda de premsa. 

Aquest projecte, el qual Isaac defineix com “el millor de la seua carrera”, va veure la llum en març de 2020, coincidint amb l’esclat de la pandèmia de la COVID-19, el qual va suposar relegar la seua gira de presentació “a l'obscuritat”, només podent girar per alguns punts del territori catalano-balear. 

Assegura Isaac que, tornar al Teatre Micalet, espai on va actuar per primera vegada el 1977 i que ha definit com un “baluard cultural”, el fa recuperar la memòria de quan visitava constantment la ciutat de València amb Ovidi Montllor o LLuís Miquel, “quan la cançó tenia una importància major”. 

El pròxim 7 d’abril, acompanyat per Antoni Olaf-Sabater al piano i Josep Traver a la guitarra, Joan Isaac intercalarà els talls que componen el disc amb un recorregut per les cançons més representatives dels 22 discos que defineixen la seua trajectòria. 

D’altra banda, després de la presentació de ‘L’estació dels somnis’, el Teatre Micalet tancarà la programació de la Setmana Santa amb les representacions de ‘El Mercader de Venècia’, una producció de la companyia catalana Dau al Sec, dirigida per Konrad Zschiedrich i Mingo Ràfols, que romandrà en cartell des del divendres 9 i fins al diumenge 11 d’abril.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email