Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 26 de enero y se habla de CSIF coronavirus m&A EMPRESAS capital riesgo
GRUPO PLAZA

en la Sala Moon

Joan Miquel Oliver i Mai Mai presenten els seus últims treballs a València

18/02/2019 - 

VALÈNCIA. El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver i la banda valenciana Mai Mai estrenaran els seus respectius treballs en la Sala Moon de la capital del Túria el divendres, 5 d’abril. Oliver, antic membre d’Antònia Font, oferirà els temes de l’àlbum Elektra (Discmedi). A més, Mai Mai posarà en escena per primera vegada les composicions del repertori del seu nou disc, Bonaventura.

Elektra es va publicar el passat mes de setembre i va servir per a tancar una trilogia formada per Pegasus (Sony Music, 2015) i Atlantis (Sony Music, 2017) on també tenen un paper fonamental les il·lustracions del pintor Albert Pinya. Les dotze composicions del disc incideixen en l’ús de bases electròniques i posen el focus en personatges de la vida quotidiana, sobretot dones. En aquest cas, Joan Miquel Oliver ha gravat amb Jaume Manresa (teclats) i Xarli Oliver (bateria), músics que l’han acompanyat en les seues últimes gires. Així mateix, tots tres signen la producció de l’àlbum.

Els jocs d’improvisació que el trio practicava en les proves de so dels concerts es van traslladar a l’estudi del mateix Joan Miquel Oliver. Així, els músics van enregistrar unes sessions preliminars on cadascú aportava les seues línies sense cap idea preconcebuda. El resultat, de caràcter artesà i orgànic, es va consolidar en el Teatre de Ca l’Eril on Joan Pons va sonoritzar la bateria (que camina per la samba, la bossa nova i el funk) i, de nou, en l’estudi del cantant mallorquí, on es va optar pel minimalisme en les guitarres i els teclats.

Segon treball dels valencians Mai Mai


D’altra banda, la formació valenciana Mai Mai tocarà per primera vegada en directe les cançons del seu nou àlbum, Bonaventura, de publicació imminent. El grup encapçalat per Mario Sancho (vocalista, lletrista i compositor principal) i Pau Belda (bateria) ha comptat amb la incorporació de Toni Carrillo (guitarra). A més, en la gravació del disc també ha participat Pau Paredes (teclats), mentre que Tono Hurtado s’ha encarregat de la producció, enregistrament i mescla de les cançons.

De moment, el públic ja ha pogut gaudir de dos avançaments del segon llarga durada de Mai Mai. El passat mes d’octubre es va editar el tema “El camí cap a casa”, on la banda va mostrar la seua vessant més electrònica gràcies als sintetitzadors, però sense abandonar les melodies i capes sonores característiques del grup. Per últim, fa un mes es va publicar “Lluny d’ací”, una composició contundent que reivindica la salut física, mental i emocional i que va comptar amb la col·laboració de Bárbara López, una de les veus de Mafalda.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email