GRUPO PLAZA

últim senzill de ‘Jo i el món’

La banda alcoiana Joe Pask estrena ‘Pelai 56’

9/03/2021 - 

VALÈNCIA. La banda alcoiana Joe Pask estrena ‘Pelai 56’, l’últim senzill del seu esperat nou disc. ‘Jo i el món’ veurà la llum el pròxim 26 de març, una reflexió en veu alta sobre l’encaix de Joe Pask en un sistema que no li agrada.

Un tall ideat com un tema de local, de banda, de directe, i portat a la pràctica per Blai Antoni Vañó, productor de capçalera de Joe Pask. Curiosament, 'Pelai 56' ha estat escrita i composada mà a mà entre tots dos, una llicència que empapa de sentit la cançó i la reflexió de fons que emana d'ella. 'Pelai 56' narra les inquietuds sorgides al voltant de tres etapes cronològiques del creixement personal: les expectatives, la frustració i la ruptura de totes aquestes aspiracions. 

El videolyric de ‘Pelai 56’ és una peça audiovisual obra de Laura García. Un tribut a l'artista Guy Sherwin que conjuga dos temps vitals mitjançant una performance que barreja llums, ombres i reflexos per posar de manifest les contradiccions vitals.

Joe Pask és l'alter ego musical de l'artista valencià Josu Miró, que a 2018 va publicar el seu primer disc, 'Salt'. Reconegut per la crítica com un dels LPs de l'any, van ser guardonats amb el premi Ovidi Montllor a millor disc de rock. Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornen amb 'Jo i el món', el segon gran projecte del músic valencià que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni Vañó, com a encarregat de mantenir aquesta essència crua i característica de la banda.  


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email