GRUPO PLAZA

recaptació benèfica

La comèdia terapèutica guanyadora de Teatre Faller, 'Teràpies' es podrà gaudir en Espai Rambleta

10/05/2017 - 

VALÈNCIA. L'espectacle 'Teràpies', de la falla Arxiduc Carles-Músic Gómis, estarà inclòs dins de la programació d'Espai Rambleta. El dia de la representació serà el proper diumenge 14 de maig, a les 19:30 hores. Aquest espectacle està dirigit pel director valencià Alejandro Tortajada, una comèdia terapèutica de Christopher Durag

El 50% de la recaptació anirà destinada a l'Associació Alanna', que des de 2002 contribueix a l'assoliment i desenvolupament d'una societat inclusiva, sostenible i igualitària. Alanna treballa per la inclusió social i per a erradicar les desigualtats de gènere.

Aquesta obra és un còctel molotov amb els següents ingredients: Pruden contesta en un impuls a l’anunci de Bru. Bru és molt sentimental i Pruden no ho suporta. Blai està fart i ja no entén el comportament de Bru. Pruden torna al seu psicoanalista, el Dr. Ferragut. Bru vol parlar amb la seua psicoanalista, la Dra. Marçal Andreu, el cambrer de “El Restaurant” barreja la coctelera. Ja tenim el nostre cocktail, explosiu.

El director Alejandro Tortajada, porta temps treballant en la professionalització de col·lectius escènics amb excel·lents resultats. 'Trilogia sense primavera' (estrenada en febrer de 2016 amb èxit en el Micalet) o les seus incursions en Cabanyal Íntim són alguns dels muntatges pels quals ha destacat el jove dramaturg i director valencià.

La inclusió de l'obra, vencedora de la “Categoria Llarga” en la temporada de 2017 de Espai Rambleta, respon a la política de suport a les arts locals duta a terme pel centre cultural de Sant Marcel.lí. En la seua última cita, el Teatre Faller va reunir a més de 500 actors i actrius en un total de 74 obres.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email