Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

encontre amb l'escriptor

La Diputació ret homenatge a Marc Granell amb un recital dels seues poemes

20/04/2018 - 

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; el diputat de Cultura, Xavier Rius i la responsable de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà, varen ser partícips de l’homenatge que va retre la Diputació al poeta Marc Granell aquest dijous al Centre Cultural de la Beneficència.

Segons Xavier Rius l’homenatge era “una exigència perquè continue, ara que té més temps, i per molts anys, delectant-nos amb els seus versos”. Per la seua part, Imma Cerdà va aprofitar la seua intervenció per a ressaltar la capacitat de Marc Granell de fer poesia amb sols una salutació o la competència de l’autor de millorar “qualsevols dels escrits ja siga un decret o un saluda de festes patronals”.

A l’acte, Immaculada Cerdà, amiga i cap de Marc Granell a la Unitat de Normalització Lingüística, li va imposar la insígnia de la Diputació, també se li va fer entrega d’una figura d’Artur Heras que simbolitza la cultura. 

Amb aquest homenatge, amenitzat per l’Orfeó Valencià Infantil, Xavi Copado, i per Borja Penalba i Francesc Anyó i mentre es recitaren poemes de Marc Granell, la Diputació va voler agrair a l’escriptor la seua generositat i dedicació a la difusió i creació d’un llenguatge poètic durant la Transició. Durant l’acte, els versos de Marc varen ser recitats per poetes com: Jaime Siles, Lluís Roca, Begonya Pozo, Verònica Andrés, Jordi Ballester i Marina Vinyals que varen ser combinats amb materials produïts per Poètica 2.0.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email