Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

del 6 a l'11 de març

La Filmoteca programa 18 curtmetratges d'animació dedicats a la figura de la dona

5/03/2018 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de Cultura presenta a la Filmoteca de València el cicle de curts d'animació 'La dona animada', del 6 a l'11 de març, dins de les les celebracions del Dia Internacional de la Dona organitzades per l'IVC.

La dona és protagonista d'aquest cicle, que està format per 18 curtmetratges i dividit en dos programes temàtics: 'El meu cos, la meua llar', sobre temes íntims i personals de la dona, i 'Fora: Salut social i política mental', sobre qüestions relacionades amb els drets universals.

El cicle s'inaugura aquest dimarts 6 de març, a les 18:00 hores, amb la projecció del primer programa, El meu cos, la meua llar, que també podrà veure's el divendres 9 de març, a les 20:00 hores.

El segon programa, Fora: Salut Social i política mental, es projecta també el divendres 9 de març, a les 18:00 hores, amb presentació a càrrec de Sara Álvarez, comissària del cicle, professora i investigadora del grup Animación: Arte e Industria, de la Universitat Politècnica de València. El cicle conclou el diumenge 11 de març, a les 20:00 hores, amb la segona projecció d'aquest programa.

Els curtmetratges dels dos programes del cicle 'La dona animada' estan destinats a un públic adult. L'entrada a la sala Berlanga de la Filmoteca és gratuïta. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email