GRUPO PLAZA

agenda culturplaza

La Filmoteca projecta 'Arrugas' dins del cicle 10 Sentidos

1/05/2017 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca projecta el dimarts 2 de maig, a les 18 hores, el llargmetratge d'animació ‘Arrugas’ (2011) d'Ignacio Ferreras, basat en la novel·la gràfica homònima del dibuixant Paco Roca. La pel·lícula serà presentada al públic de la Sala Berlanga pel propi Paco Roca que també intervindrà en un col·loqui posterior a la projecció sobre l'Alzheimer en el qual també participaran Rafael Durá Belinchon, Rosa Valenzuela i Raquel Navarrete. 

La projecció d’ ‘Arrugas’ a la Filmoteca s'emmarca dins de la celebració del festival 10 Sentits que en aquesta edició aborda el tema de la vellesa des de diverses disciplines  com el cinema, la dansa, el teatre, la música o les arts plàstiques. La Filmoteca col·labora per segon any consecutiu amb el Festival 10 Sentits. En aquesta edició, dedicada a les persones majors, es presenta el cicle format per cinc pel·lícules que s'aproximen a la vellesa des de diferents èpoques i perspectives. 

Dins de la selecció de pel·lícules figura el clàssic ‘El crepúsculo de los dioses’ (1950) de Billy Wilder i dues produccions europees recents molt bé valorades per la crítica com a ‘Amor’ (2012) de l'alemany Michael Haneke i ‘La juventud’ (2015) de l'italià Paolo Sorrentino. A més d' ‘Arrugas’,  també es presenta ‘Solas’ (1999) de Benito Zambrano, una de les grans pel·lícules del cinema espanyol del final dels anys noranta.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme