Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

del 8 al 10 d'abril

La fira dels llibres de Godella destaca l'ecologia editorial 

8/03/2016 - 

GODELLA. La Fira dels Llibres tindrà lloc del 8 al 10 d'abril en el centre d'art Vila Eugenia de Godella. Una fira centrada en dos eixos: la bibliodiversitat i l'ecologia editorial, una mirada a la pluralitat, l'heterogeneïtat i els bons hàbits al món dels llibres. Les editorials seran les protagonistes d'aquesta fira que naix amb l'objectiu de consolidar-se en el panorama cultural autonòmic i estatal. La Fira dels Llibres comptarà amb la participació de les valencianes El Nadir, Denes, Drassana, El Caballero de la Blanca Luna, Llitera, Milimbo i Sargantana, l'aragonesa Jekyll&Jill, la madrilenya Melusina i la catalana Pol·len Edicions. Les editorials participants organitzaran activitats en les seues parades amb autors i autores dels seus catàlegs. 

La fira serà inaugurada el divendres 8 d'abril a les 20.15 h en un acte en el qual també es presentarà l'exposició de poesia visual de l'escriptor Carles Cano. El dissabte (de 10 h a 20) h i el diumenge (d'11 h a 19 h) s'obriran al públic les portes de la fira, on seran els propis editors els que en les seues parades mostren, expliquen i embenen les publicacions dels seus catàlegs.

A més, La Fira dels Llibres serà dinamitzada amb una programació d'activitats que el dissabte comptarà amb l'espectacle infantil Joguines Màgiques de Rodamons Teatre (11 h); una conversa sobre l'art d'editar llibres amb Vicente Chambó, premi nacional d'Edició en 2008 i 2013 (13 h); un dinar gastro-literari de Pimentó Torrat amb menú extret de poemes de Vicent Andrés Estellés (14 h); la xarrada End Time Books (homenatge a Jaime Ortega) a càrrec de Letra Salvaje Edicions (17.30 h), i l'activitat Vinc a parlar del meu llibre, una presentació simultània en la qual cada autor participant tindrà 150 segons per a presentar el seu llibre al públic assistent (19 h).

Per al diumenge està programat el taller Geografia del conte de Milimbo Llibres (12 h), un dinar amb la Guia gastronòmica de la València migrant (14 h) i, ja a la vesprada, la xarrada Què lligen els nostres llibreters i llibreteres? amb la participació de les llibreries Bartleby, Dadá i United Minds (17 h). La cloenda serà el diumenge a les 19.30 h amb el recital Esto no es vanguardia, de Jesús Ge.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email