GRUPO PLAZA

'L’amor i la ferocitat'

La gira del nou disc de Pau Alabajos arribarà a Castelló, València i Catalunya

10/03/2016 - 

VALENCIA. Després de l’actuació prèvia a l’Auditori de Barcelona el passat dissabte, 27 de febrer, Pau Alabajos presentarà del nou disc, L’amor i la ferocitat (Bureo Músiques, 2016), aquest cap de setmana a Castelló (Teatre del Raval – divendres 11 de març (22.30h), i a València (Las Naves – Espai Mutant – dissabte 12 març, 21h). El cantautor torrentí actuarà acompanyat de la seua banda habitual i d’un quartet de cordes.

Després d’aquestos dos concerts, Pau Alabajos realitzarà concerts a Senija (20 març), Xeresa (9 abril), Girona (22 abril), Tarragona (24 abril), Xixona (14 maig), Betxí (4 juny), Sabadell (10 juny), i Vila-real (11 juny).

L’amor i la ferocitat és el sisè disc de Pau Alabajos, un treball que ha enregistrat íntegrament a Nashville (Tennessee, EUA) i que suposa un abans i un després en la trajectòria del músic. Es tracta d’un projecte arriscat i molt personal composat d’una col·lecció de cançons viscerals, escrites des del ventre, amb el cor a la gola, amb major ritme, contundència i l'electricitat que les produccions anteriors.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email