GRUPO PLAZA

conclourà amb cinc concerts

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana inicia la seua trobada d’estiu

30/06/2021 - 

VALÈNCIA. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seua trobada d’estiu, que tindrà lloc del 30 de juny al 14 de juliol al Palau de les Arts de València i l’Auditori de Torrent. Enguany ho farà de la mà del director Pablo Rus Broseta, la directora assistent Júlia Cruz i el compositor resident Marc García Vitoria, amb un programa de 70 minuts de duració i una plantilla de 80 músics.

La trobada d’estiu de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana conclourà en aquesta ocasió amb cinc concerts: l’11 de juliol a Torrent, el 12 a l’ADDA d’Alacant i el 13 al Palau de les Arts de València, sota la direcció de Pablo Rus Broseta, i el 14 de juliol a Ibi sota la direcció de Júlia Cruz. A més, el 4 de juliol hi haurà un concert-audició a l’Auditori de Torrent de la part de percussió, després del taller impartit per Amores Grup de Percussió, que s’allargarà del 30 de juny al 4 de juliol per als músics d’aquesta especialitat instrumental.

Les trobades de la Jove Orquestra suposen estades molt interessants per a la formació dels joves músics, perquè ajunten uns dies de convivència amb tallers d’alt nivell de les diferents especialitats instrumentals, per a després concloure amb assajos conjunts i la celebració dels concerts.

El programa, que es prepararà i, posteriorment, s’interpretarà en els dos concerts, té una durada de 70 minuts, sense pauses, i està compost per les peces ‘Tanz Suite’, de Bela Bartòk; ‘Furia y lamento’, del compositor resident Marc García Vitoria, i ‘La noche de los Mayas’, de Silvestre Revueltas.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme